dsc0027

Nora Peppinck

Ik ben Nora Peppinck en  als afgestudeerd Cesartherapeute werk ik op dinsdag en donderdag bij Cesartherapie Vlaardingen. Met behulp van Oefentherapie Cesar help ik graag mensen die klachten ervaren in hun houding en beweging.

Ik, als coach, werk samen met de patiënt aan het (opnieuw) leren motorisch bewegen, de bewustwording  en gedragsverandering om de klacht te verminderen of te voorkomen.

Momenteel volg ik de opleiding bekkenoefentherapie ter verdieping van het vak.

Verder kunt u bij mij terecht wanneer u specifieke of a-specifieke klachten ervaart zoals; Rugklachten, bekkenklachten,  nek/schouderklachten, hoofdpijn, hyperventilatie, artrose of lichamelijke klachten ten gevolge van neurologische aandoeningen.

dsc0026

Lesley van de Leur

Mijn naam is Lesley van de Leur en ik ben afgestudeerd Cesartherapeut. Ik heb in 2015 mijn diploma gehaald en ben sindsdien werkzaam bij Cesartherapie Vlaardingen. In 2017 heb ik mijn specialisatie tot kinderoefentherapeut afgerond.

Naast de reguliere klachten zoals rugklachten, hyperventilatie en nek-schouder klachten, hou ik me ook bezig met het verhelpen van motorische problemen bij kinderen. Het kan dan gaan om problemen in de grove motoriek (o.a. moeite met leren fietsen, niet goed mee kunnen komen met gymlessen of bewegingsangst) of de fijne motoriek (o.a. moeite met knutselactiviteiten, veters strikken of schrijfproblematieken).

Wat ik zo leuk vind aan het behandelen van kinderen is dat ieder kind anders is. Door het grote aanpassingsvermogen kunnen ze snel nieuwe dingen leren en is geen enkele dag hetzelfde. Bewegen is voor kinderen erg belangrijk in de ontwikkeling en ik wil de kinderen (weer) plezier in bewegen bij brengen.

Onze praktijk is tevens gevestigd op verschillende scholen in Vlaardingen en Schiedam, en heeft meerdere samenwerkingsverbanden met scholen in de omgeving.